D'Haene: "Wil liefst tegen Fenerbahçe spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
D'Haene: "Wil liefst tegen Fenerbahçe spelen"
Foto: © SC

Zulte Waregem komt straks in voorronde drie van de Champions League sowieso een klepper tegen. We vroegen aan Karel D'Haene tegen wie hij het liefste zou uitkomen van de vijf mogelijke tegenstanders.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Doe mij maar Fenerbahçe. Daar zou ik het liefste tegen spelen. Ik heb in de Turkse competitie een aantal jaren gespeeld en de sfeer is daar uniek. Dus ik zou graag nog eens een wedstrijd afwerken in Istanboel. Uiteindelijk is het ook een rechtstreekse vlucht, dus op drie uur ben je er.”

De verdediger beseft dat Fenerbahçe uitschakelen wel heel lastig zal zijn: “Het zijn allemaal kleppers die we kunnen loten. Misschien zijn Fenerbahçe en PSV nog wel de meest haalbare kaarten. Sowieso weet je in het voetbal nooit wat er kan gebeuren en Europees kan zeker alles."

“Het doel moet dan ook zijn om minstens een poulefase te halen, hetzij van de Champions League of van de Europa League. Voor deze prachtige matchen doe je het, dus wil je er ook zoveel mogelijk spelen. We hebben een prachtig seizoen achter de rug en waren daarin verdiend tweede, dus dan kan je misschien ook in Europa wel iets neerzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties