Kijk live naar Bayern München - Barcelona en win een abonnement!

Redactie
| 2 reacties
Kijk live naar Bayern München - Barcelona en win een abonnement!
Foto: © SC

Wou je graag de topper zien tussen Bayern München en Barcelona, maar raakte je niet in Duitsland? Geen probleem: via Unibet TV kan je de match live bekijken. Je kan er zelfs een abonnement mee winnen.

Straks kan je via Unibet TV helemaal gratis en live meekijken naar de wedstrijd tussen Bayern Munchen en Barcelona, een echte galamatch en meteen een hele interessante partij voor trainer Pep Guardiola. Hij trainde tussen 2008 en 2012 Barcelona en koos na een sabbatjaar recentelijk voor Bayern als nieuwe club. De eerste topper voor zijn nieuwbakken club is dus meteen tegen zijn oude club.

De wedstrijd is vanaf 18.30 uur helemaal gratis en live te bekijken. Wordt het opnieuw een grote overwinning voor Bayern München, zoals in de halve finales van de Champions League? Een 4-0 overwinning voor Bayern München zou van je gratis bonus van 60 euro meteen 1140 euro kunnen maken - een aanrader!

Wat extra interessant is, is dat je daardoor ook nog eens een abonnement kan winnen op je favoriete club. Schrijf je in bij Unibet en duid meteen ook je favoriete club aan. Waarom? Wel, je maakt dan kans op een gratis abonnement. Wij betalen je abonnement voor het hele seizoen integraal terug! Een unieke kans om een gratis seizoen voetbal te bekijken. Eén van de deelnemers mag volgend jaar ook op onze kosten naar Londen voor een wedstrijd van Chelsea. Hotel, tickets en vervoer wordt door Voetbalkrant.com en Unibet betaald.

Dus 60 euro GRATIS inzetten op één of meerdere wedstrijden naar keuze én kans maken op een abonnement bij je favoriete club + een gratis wedstrijd van Chelsea bijwonen... Redenen genoeg dus om je hier in te schrijven! 

Wint Guardiola van zijn ex-club? Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen 100 euro opleveren bij een overwinning van Bayern, terwijl een zege van Barcelona maar liefst 375 euro kan opleveren. Zet zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties