OFFICIEEL: Biglia (eindelijk) voor vijf jaar naar Lazio

OFFICIEEL: Biglia (eindelijk) voor vijf jaar naar Lazio
Foto: © SC

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar het is dan eindelijk zover: Lucas Biglia is officieel een Romein. Hij tekende voor vijf jaar bij Lazio.

De contractbesprekingen waren al langer in kannen en kruiken en Biglia tekende in de loop van de avond dan eindelijk ook een contract voor vijf seizoenen. De ex-Anderlechtspeler zal er om en bij de 1,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Paars-wit zou aan de transfer ongeveer 5,5 miljoen euro netto overhouden. Het was hoofdzakelijk een manager die de zaak meer dan een tijdje liet aanslepen, al speelde Biglia ondertussen al mee bij de Romeinen.

Na zeven seizoenen Anderlecht achtte Biglia de tijd meer dan rijp om andere oorden op te zoeken. Met het oog op het WK van volgend jaar had de Argentijnse bondscoach, Alejandro Sabella, al laten doorschemeren dat Biglia beter in een grotere competitie zou gaan spelen. De 27-jarige middenvelder laat al meer dan twee jaar weten klaar te zijn voor de stap. En die is er nu uiteindelijk dan toch gekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties