Sukkelstraatje zonder schijnbaar einde voor Anderlechtspeler

Sukkelstraatje zonder schijnbaar einde voor Anderlechtspeler
Foto: © SC

De positieve berichten rond Ronald Vargas kunnen meteen weer overboord gesmeten worden. De middenvelder ziet een maandenlange onbeschikbaarheid tegemoet.

Vargas wordt vandaag immers geopereerd aan de knie. De Venezolaan mag daarmee nog enkele weken onbeschikbaarheid tegemoet zien en heeft dus weeral geen deftige voorbereiding bij Anderlecht kunnen afwerken.

Al meer dan twee jaar vecht de van Club Brugge overgekomen aanvallende middenvelder nu om helemaal fit te geraken, maar telkens duikt een nieuwe blessure op die roet in het eten smijt. Vorig seizoen was er zijn elleboog, adductoren en ook zijn knie. In de voorbereiding kreeg hij opnieuw pijn aan de geteisterde knie, maar volgens de berichten zou een operatie niet nodig geweest zijn. Dat is nu dus wel het geval.

"Binnen enkele maanden de oude"

“Ik hoop dat deze operatie mij weer op de been helpt. Ik heb er alle vertrouwen in en wil langs deze weg Anderlecht bedanken voor de steun en het geduld. Binnen enkele maanden hoop ik weer de oude te zijn en de fans met goede prestaties op het veld te belonen”, zegt Vargas.

“Ronald moet eerst en vooral pijnvrij kunnen trainen. Hij heeft zich vanaf dag 1 ingezet voor de club maar werd jammer genoeg door tegenslag geplaagd. Het belangrijkste is dat de knie van Ronald Vargas weer gezond wordt. Hij mag rekenen op de onvoorwaardelijke steun van onze medici en het bestuur", aldus Herman Van Holsbeeck

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties