"Moet keuze van de coach respecteren"

"Moet keuze van de coach respecteren"
Foto: © SC

Christophe Lepoint zal vermoedelijk niet op een basisplaats moeten rekenen in de beginfase van de competitie bij AA Gent. De speler is ontgoocheld, maar begrijpt de beslissing.

"Fernandez was heel eerlijk en open over zijn keuze en ik moet die dan ook accepteren. Hij is heel tevreden over mijn inzet en fysieke paraatheid, maar toch is er geen basisplaats voor me weggelegd", aldus de speler in Het Nieuwsblad.

AA Gent heeft een beetje een dubbel verhaal met Lepoint. Aan de ene kant rendeert hij niet genoeg om een basisspeler te zijn, aan de andere kant toont hij wel vaak dat hij een meerwaarde is voor het team.

Op de spelersvoorstelling op de Gentse Feesten werd Lepoint dan ook aangekondigd als de man die terug van weggeweest is, na een sterke leenbeurt bij Waasland-Beveren. Daar scoorde de middenvelder vijf rozen op een half seizoen en toonde zich een echte meerwaarde.

Aan een nieuwe uitleenbeurt of transfer denkt Lepoint voorlopig niet: "Ik voel me goed bij Gent en ik hou nu geen rekening met ploegen die interesse tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties