Lierse denkt na over partnership met Oude Dame

Lierse denkt na over partnership met Oude Dame
Foto: © SC

De kans bestaat dat Lierse een partnership met de Italiaanse topclub Juventus gaat aangaan. De Oude Dame is op zoek naar zusterclubs om de overbodige spelers te stallen en sportief directeur Tomasz Radzinski had al enkele verkennende gesprekken.

Volgens de Italiaanse sportkrant 'La Gazzetta dello Sport' zoekt Juventus partnerclubs om overbodige spelers of jonge talenten te stallen. Radzinski bevestigde alvast dat Lierse een mogelijkheid is. "Een paar dagen geleden was ik op uitnodiging van Juventus op bezoek in Turijn en ik ontmoette er enkele mensen uit de sportieve cel van de club. Hoe Juventus bij Lierse is terechtgekomen? Ik vermoed via een of andere tussenpersoon, maar dat weet ik niet zeker. In elk geval: het was een interessante ontmoeting", zegt hij in HLN.

Lierse kan dus een interessante deal maken, maar er is dus nog niets concreet. "Juventus heeft heel veel profs onder contract staan, maar die kunnen natuurlijk niet allemaal aan de bak komen. Men zoekt dus teams waar men de mannen van de 'B-lijst' ervaring of ritme kan laten opdoen. Ook qua medische begeleiding staat Juventus aan de absolute top en daar kan onze medische staf dan misschien weer iets van opsteken. Nog een mogelijkheid is dat Lierse tips over de Belgische markt doorspeelt aan Juventus. Zo kunnen wij hen dan weer helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties