Interview Van den Brom: "Milivojevic en Mitrovic zijn geen plan B"

Van den Brom: "Milivojevic en Mitrovic zijn geen plan B"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

John van den Brom kijkt zijn nieuwe uitdaging zonder vrees in de ogen. De coach zag heel wat kwaliteit vertrekken, maar... "misschien was het niet slecht dat er zeven spelers vertrokken zijn. Na het succes komt er immers verzadiging."

Er is alvast geen sprake dat Van den Brom zich er bij neerlegt om een meelopersrol te spelen. "Mijn doel is om kampioen te spelen, voor de eerste keer drie keer na elkaar sinds 1995", vertelde hij gisteren op de jaarlijkse persconferentie. "En ook in de Champions League leg ik de lat niet lager. Als ik de spelers krijg die ik vroeg en de loting valt mee, zijn er mogelijkheden."

Van den Brom gaf ook wat nader uitleg over de gemiste transfers. "Het is heel spijtig dat we Batshuayi niet konden binnenhalen. Nu hij bijgetekend heeft, is de afkoopclausule veel te hoog geworden (8 miljoen euro, nvdr.). Thorgan Hazard is ook heel spijtig dat hij niet kwam. Ik wou hem voor die linkerspitspositie waar Jovanovic verleden jaar speelde. Ik begrijp ook niet goed waarom hij voor Zulte Waregem koos, maar goed... Ik wil ook spelers die graag willen komen en waar je dat aan merkt. Dat was niet het geval bij Hazard."

Anderlecht zet op dit moment in op de twee Serviërs: Milivojevic en Mitrovic. "Dat is niet plan B zoals ik hier en daar las. Mitrovic ben ik al in april gaan bekijken samen met Hasi. Milivojevic is dan weer iemand die ik er heel graag bij wil. Een middenvelder die kan infiltreren en die in de diepte speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties