Reactie Messoudi baalt na nederlaag tegen ex-club: "Had hier graag gewonnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Messoudi baalt na nederlaag tegen ex-club: "Had hier graag gewonnen"
Foto: © SC

Mohamed Messoudi keerde gisteren terug naar het voor hem vertrouwde Guldensporenstadion. De middenvelder van Oud-Heverlee Leuven keerde echter met lege handen terug. KVK won immers met 1-0.

De wedstrijd leek een lange tijd af te stevenen op een scoreloos gelijkspel. Een zestal minuten voor affluiten brak Ivan Santini echter de ban voor de Kerels. De troepen van Ronny Van Geneugden stonden er na afloop dan ook beteuterd bij.

Vooral Mohamed Messoudi had meer verwacht van zijn terugkeer naar West-Vlaanderen. De middenvelder met Marokkaanse roots speelde tussen 2009 en 2012 immers voor de roodhemden. “Het spreekt voor zich dat ik hier heel graag was komen winnen”, trapt Messoudi een open deur in. “Maar ik ben van mening dat OHL minstens een punt had verdiend.”

Toch wil de Antwerpenaar niet wanhopen. “We waren de wedstrijd goed gestart en brachten KVK enkele keren in verlegenheid”, besluit Messoudi op Sporza. “Als we de ingeslagen weg blijven volgen, ben ik zeker dat we nog veel punten zullen sprokkelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties