Reactie Bossut: "Op PSV weet je dat je veel in actie zal moeten komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Bossut: "Op PSV weet je dat je veel in actie zal moeten komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV won van Zulte Waregem oververdiend. De 2-0 valt qua uitslag nog goed mee en dat is voor een deel te danken aan Sammy Bossut, die een sterke match keepte. Hij had het wel wat voelen aankomen voor de match.

Aernout Van Lindt in Eindhoven

Bossut wist een aantal keren erger te voorkomen: "Dat weet je op voorhand dat je op PSV veel in actie zal moeten komen. In de eerste helft heb ik een paar goede reddingen gedaan. En we zijn ook een aantal keer heel goed weggekomen, al hebben we zelf ook wat kansjes gekregen."

"Ach ja ... PSV is een sterke ploeg met veel duelkracht achterin. Misschien moeten we vooral ontgoocheld zijn dat we niet zelf hebben kunnen scoren."

Uiteindelijk moest de keeper zich twee keer gewonnen geven: "Misschien hadden we wat meer druk moeten zetten bij het eerste doelpunt. Het tweede was dan weer wat ongelukkig, want ik denk dat de bal nog afwijkt."

De kansen op een volgende ronde in de Champions League zijn gekelderd. "Het wordt heel lastig nu om ons nog te plaatsen. We zullen drie keer moeten scoren en we mogen zeker niets meer binnenkrijgen. We moeten hier dus vooral van leren en deze unieke ervaring meenemen naar de rest van het seizoen", aldus de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties