Reactie "0-0 aan de rust was mirakel"

"0-0 aan de rust was mirakel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV toonde zich de betere van Zulte Waregem in de derde voorronde van de Champions League. Karel D'Haene was onder de indruk van de sterkte van dit PSV.

Aernout Van Lindt in Eindhoven

In de eerste helft hield Zulte Waregem de nul, ook al had de wedstrijd ook voor de rust al in een beslissende plooi kunnen liggen. "We waren onder de indruk van de sfeer. We speelden vandaag tegen een hele goede ploeg. Het was een hele moeilijke opdracht en dat het aan de rust nog 0-0 was is eigenlijk een half mirakel."

Na de rust ging het wat beter voor Zulte Waregem: "Na de pauze hadden we meer controle over de westrijd. Het is dan wel jammer dat we net als we beter in de match kwamen doelpunten tegenkregen."

"In voetbal is het nooit verloren"

Met een 2-0 verlies is de terugwedstrijd zelfs nog een beetje gered, beseft ook D'Haene: "We kunnen betere dingen laten zien dan vandaag. Al wordt het zeer lastig tegen deze tegenstander om nog iets te doen, ook al spelen we thuis."

"Ze waren beter dan we hadden verwacht, maar na de match hebben we het ook gezegd tegen elkaar dat ze echt wel goed waren. Ze hebben ons veel pijn gedaan, maar in het voetbal is het nooit verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties