Brepoels naar Griekse promovendus?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Brepoels naar Griekse promovendus?
Foto: © SC

Guido Brepoels zit sinds het einde van vorig seizoen zonder club. Daar zou echter snel verandering in kunnen komen, want een Griekse club hengelt naar de diensten van de oefenmeester.

Door Timothy Collard

“Ik ben vier dagen in Griekenland geweest om er te gaan kijken bij Fostiras, een club die kampioen speelde in derde klasse en vanaf volgend seizoen uitkomt in de tweede afdeling”, vertelde Brepoels aan Voetbalkrant.com.

Brepoels coachte alleen nog maar in België, een overgang naar Griekenland zou betekenen dat hij begint aan zijn eerste buitenlandse avontuur. “De club heeft de boeken moeten neerleggen en is dan overgenomen door een Belgische firma. Daardoor zijn ze bij mij uitgekomen. Het zou inderdaad een mooi avontuur zijn, maar ik kan hier wel niet alles zomaar achterlaten.“

Afwachten

“Vanmorgen leek de deal voor 90% rond, maar ik ben het nog niet op alle vlakken eens met de club. Ze hebben mij een voorstel gedaan en ik heb hen een tegenvoorstel gedaan. Het is afwachten hoe alles nu evolueert”, besluit de ex-coach van Sint-Truiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties