Garrido: "Positieve selectieproblemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Garrido: "Positieve selectieproblemen"
Foto: © SC

Donderdagavond neemt Club Brugge het op tegen Slask Wroclaw. Op zich een hapklare brok voor blauw-zwart, al waakt coach Carlos Garrido wel voor onderschatting.

“Ik heb altijd geleerd dat je respect moet hebben voor de tegenstander. Het is een prachtig stadion en een moeilijk te bespelen ploeg. We willen uiteraard winnen, maar dat is niet zo vanzelfsprekend. We willen wel sowieso doorstoten en daarna ons via de play-offs plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Dat is onze doelstelling”, aldus Garrido op officiële website van Club Brugge.

De Spaanse oefenmeester is van plan om enkele spelers rust te gunnen met het oog op het drukke programma van de komende weken. “Mijn idee is dat je meer dan elf spelers nodig hebt. Het zijn erg drukke weken, want we spelen telkens op donderdag en zondag. Gelukkig heb ik positieve selectieproblemen, want in elke linie komen er een vijftal spelers in aanmerking voor een basisplaats.”

“Daarom werk ik met vijftien à zestien spelers, zodat ik verse krachten kan inbrengen als het nodig is. Er moeten altijd spelers op het veld staan die echt klaar zijn om te spelen. Af en toe zullen spelers ontgoocheld zijn, maar dat hoort er bij als je voor een topclub speelt", besluit de Club-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties