Kan KV Mechelen zonder De Petter?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Kan KV Mechelen zonder De Petter?
Foto: © SC

KV Mechelen zal het tot de winterstop moeten rooien zonder Steven De Petter. De club meldt dat de blessure van De Petter niet voldoende goed herstelt en dat hij noodgedwongen donderdag onder het mes moet. Kan Mechelen zonder De Petter of is een vervanger nodig?

De Petter werd zondag alvast vervangen door de amper 19-jarige Wannes Van Tricht. Die speelde zeker geen slechte wedstrijd, maar de middenvelder moet nog bewijzen dat hij een volledig seizoen hetzelfde niveau kan aanhouden.

Andere opties centraal op het middenveld zijn David Destorme en Mats Rits. Die laatste kon echter nog niet overtuigen en beide spelers zijn iets te aanvallend ingesteld om een De Petter echt te kunnen vervangen. KV Mechelen bekijkt toch best eens de mogelijke pistes om een verdedigend ingestelde middenvelder aan de kern toe te voegen.

Een speler die out is tot de winterstop is namelijk vaak maar in maart terug op zijn normale niveau. Als KV Mechelen opnieuw wil meedoen voor play-off I zal het de punten daarvoor al hard nodig hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties