Wat u moet weten over de tegenstander van Standard

Wat u moet weten over de tegenstander van Standard
Foto: © SC

Standard zet morgenavond in Xanthi alles op alles om de play-off ronde van de Europa League te halen. Dan moet het wel voorbij de Grieken, die aan hun vierde Europese campagne bezig zijn.

In 1967 kwam er een fusie in Griekenland tussen Aspida en Orfeas richting Xanthi Athletic. Begin jaren '90 hervormde de lokale autohandelaar de club richting Skoda Xanthi. Dat Skoda niet bepaald Jaguar is, hoeft niet te betekenen dat er geen structuur zit in de club.

In de laatste 13 jaar werd vier keer Europees voetbal gehaald, al liep het de vorige keren telkens meteen fout. Deze keer wist Xanthi wel een voorronde te overleven, tegen Linfield. Standard is natuurlijk een tegenstander van een ander kaliber, maar de Grieken zullen hun huid zeker duur verkopen.

Meer dan 7.500 fans moeten we zeker niet verwachten tijdens de heenwedstrijd, want dat is zowat de maximale capaciteit. Als het een heksenketel zou worden, dan zeker een kleintje. 

Naar een nummer 13 hoeft u niet te zoeken bij Xanthi. Olubayo Adefemi droeg in 2011 dat nummer, toen hij op noodlottige wijze omkwam in een auto-ongeluk. Meteen reden genoeg voor de club om het nummer 13 onbeschikbaar te maken. 

Wie zal het halen?

Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 102 euro als Standard wint. Zet je 60 euro in op een overwinning van Xanthi, dan loopt dat al op richting 240 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties