Reactie Diogo: "Tevreden voor de supporters"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Diogo: "Tevreden voor de supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Diogo was voor de tweede week op rij de verlosser van AA Gent. Nu zorgde hij met een goal in de slotminuten voor de zege en dolblije supporters in de Ghelamco Arena. De rechtsachter bleef achteraf bescheiden.

Sander De Graeve in Gent

"Het belangrijkste is de overwinning, niet wie scoort. Ik stond nu twee weken aan het kanon, maar ben nu niet de goaltjesdief van Gent. Ik probeer vooral te doen wat goed is voor de ploeg", aldus de rechtsachter na de wedstrijd.

Diogo was vooral blij voor de supporters. "Die mensen komen naar het stadion om hun ploeg te zien winnen. Als ik dan die vreugde zag wanneer we dicht tegen het eind dan toch op voorsprong komen, maakte me dat heel gelukkig. Ik wil dat de toeschouwers altijd met een goed gevoel naar huis sturen."

Het zag er lang niet goed uit voor Gent. "We pakken een goal op een ongelukkige manier, maar voor het overige zorgde Mechelen niet voor veel dreiging. In de eerste helft liep de laatste pass vaak mis. Die zaken gaan nog verbeteren. We gaan de hele week werken om de ploeg klaar te stomen voor Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties