Reactie "Niet plezant om zo te spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
"Niet plezant om zo te spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een stug Bergen maakte het Lokeren erg moeilijk op Daknam. Het middenveld werd door mandekking volledig vastgezet. Ook Persoons has het in het begin lastig, maar kwam er samen met Lokeren uiteindelijk uit.

Sander De Graeve in Lokeren

"Ik was ook verschoten in het begin. Daarna was het zaak om ruimte te maken voor iemand anders. Als je zelf gevolgd wordt, moet je een ander zien vrij te spelen. De flankspelers moesten dan naar binnen knijpen, niet plezant om zo te spelen, maar je moet er het beste van maken", aldus Persoons.

Bij de goal zag het er even slecht uit voor Lokeren. Persoons panikeerde niet. "Ik vond dat we ons meteen vrij goed herpakten. We kwamen goed in de wedstrijd en op het veld voelden we dat we er iets van konden maken. We zijn kalm gebleven. We spelen nu al lang samen, in het verleden zouden we veel te overhaast gereageerd hebben door ballen richting Harbaoui te gooien. Nu bleven we rustig combineren vanuit de defensie."

"Winst op Anderlecht voor niets als we hier verliezen"

De wedstrijd werd deels opengebroken door de inbreng van Dutra in de tweede helft. "We weten allemaal wat Junior kan als hij aan de bal is. Dat zit niet altijd mee, maar vandaag wel. Hij woog op de defensie van Bergen en gaf de assist voor die goal van Remacle."

Persoons was vooral tevreden met de drie punten. "Als we hier vandaag verliezen, waren die drie punten op Anderlecht voor niets. Dan konden we even goed daar gaan verliezen en hier winnen. Het is mooi dat we met zes op zes aan het seizoen kunnen beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties