Ook tweede bod op Fabregas op brandstapel

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Ook tweede bod op Fabregas op brandstapel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona heeft ook het tweede bod van Manchester United op Cesc Fabregas op de brandstapel gegooid. De Catalanen stuurden meteen een telegram naar Groot-Brittannië. "Fabregas is niet te koop. Stop maar met de pogingen."

Manchester United wil Cesc Fabregas dolgraag terug naar de Premier League halen. De Catalaan, die eerder het mooie weer maakte bij Arsenal, komt in de hiërarchie op Camp Nou immers na Andres Iniesta, Sergio Busquets en Xavi. En net daar speelt United maar wat graag op in.

Marca laat nu weten dat Barça ook het tweede bod van the Red Devils, een slordige 35 miljoen euro, heeft weggelachen. Bovendien had voorzitter Sandro Rossel een gesprek met Fabregas waaruit bleek dat de Spaanse international helemaal niet weg wil. “Fabregas is niet te koop. Stop maat met de pogingen”, liet de sterke man van FCB meteen weten aan United.

De kans is echter klein dat the Mancunians de hoop op Fabregas opgeven. Wellicht komt er zelfs nog een finaal derde bod van veertig miljoen euro. Maar de kans dat Fabregas gewoon in Barcelona blijft, wordt met de dag groter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties