"We steken interesse in Dejaegere niet weg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
"We steken interesse in Dejaegere niet weg"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Michel Louwagie loopt dezer dagen te glunderen. KAA Gent won gisteren immers zijn eerste officiële partij in de gloednieuwe Ghelamco Arena. Goed voetbal kregen de fans echter nog niet te zien. "Maar onze ploeg is nog niet af", verdedigt de manager zich.

KAA Gent won gisteren in extremis met 2-1 van KV Mechelen. Daarmee sprokkelden de Buffalo’s na twee speeldagen vier punten. Goed voetbal kregen de Oost-Vlaamse fans nog niet te zien, maar daar is volgens Michel Louwagie een reden voor. “Onze ploeg is nog niet af.”

Het is vooral opvallend dat Ilombé Mboyo nog in Gent voetbalt. De Rode Duivel leek op weg naar RSC Anderlecht, maar de verhuis ketste af op het prijskaartje van de aanvaller. “Ik was er echt van overtuigd dat de deal met Anderlecht rond was”, vertelt Louwagie op Sporza.  “De landskampioen was Mboyo al een tijdje aan het opvrijen. Al vind ik het vooral jammer dat Anderlecht onze vraagprijs gewoon in de media heeft gegooid.”

“Maar de kans bestaat dat Mboyo alsnog komt te vertrekken”, gaat de manager verder. “Onze prijs is overigens voor iedereen hetzelfde. Ook als er een andere Belgische club op de deur komt klopen. Bovendien heeft Ilombé zelf natuurlijk ook nog iets te zeggen.”

Ondertussen jagen de Buffalo’s op Brecht Dejaegere. Vooral Hein Vanhaezebrouck heeft geen zin om in deze fase van de transferperiode nog een sterkhouder te zien vertrekken. “We steken onze interesse in Dejaegere niet weg”, geeft Louwagie toe. “Als alle onderhandelingen achter de rug zijn, zal Gent een competitief team hebben. Dat Vanhaezebrouck niet blij is met de gang van zaken? Voor Benito Raman hebben we ook een extraatje gedaan met KV Kortrijk. Onze relatie is zeker goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties