Clement: "Moeten deze klip omzeilen"

Clement: "Moeten deze klip omzeilen"
Foto: © SC

Club Brugge moet vanavond een scheve situatie zien recht te trekken in Jan Breydel. Slask Wroclaw komt op bezoek en verdedigt een 1-0-bonus uit de heenwedstrijd. "We weten waar we voor staan", aldus assistent-coach Philippe Clement.

Door Timothy Collard

“Het is een goeie ploeg, maar het is duidelijk dat we er voorbij moeten. Hun uitslagen in de competitie strooiden misschien wat zand in de ogen, maar ze lieten toen enkele sterkhouders rusten en dat gaf toch wel een vertekend beeld”, aldus Clement aan Voetbalkrant.com.

Club slaagde er niet in om het belangrijke uitdoelpunt te scoren en moet vanavond dus vol aan de bak. “Het is zonde dat we er niet in slaagden om te scoren op verplaatsing. We hebben toch wel enkele goeie mogelijkheden gehad in Polen.”

"Twaalfde man wordt doorslaggevend"

Ondanks de 1-0-achterstand moet blauw-zwart zich gewoon plaatsen voor de volgende ronde, meent de assistent van Juan Carlos Garrido. “We weten waar we voor staan en zullen er alles aan doen om deze klip te omzeilen. Hopelijk spelen we vanavond niet met elf, maar met twaalf dankzij onze supporters.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties