Ronaldo legt Chelsea over de knie

Timothy Collard
| 30 reacties

Real Madrid is de winnaar geworden van de International Champions Cup in Miami. De Koninklijke won vannacht met 3-1 van Chelsea. Cristiano Ronaldo was de absolute uitblinker en diende ex-coach Mourinho dus meteen een nederlaag toe.

Real klom na een kwartier spelen op voorsprong via Marcelo, maar amper drie minuten later wiste Ramires dat doelpunt uit met een heerlijk stiftballetje. Op het halfuur haalde Cristiano Ronaldo knap uit. De vrije trap van de Portugees ging via de onderkant van de lat binnen.

Na de rust legde Ronaldo de wedstrijd in een definitieve plooi. Op aangeven van Marcelo kopte hij de bal keihard tegen de touwen. Eden Hazard en Romelu Lukaku verschenen aan de aftrap bij Chelsea.

AC Milan pakt brons

Er werd ook om de derde plaats gestreden. Milan bleek in de kleine finale te sterk voor LA Galaxy en won de wedstrijd met 0-2. Mario Balotelli en Mbaye Niang legden de eindcijfers nog voor de pauze vast.