Anele: "Standard misschien wel grootste titelkandidaat"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Anele: "Standard misschien wel grootste titelkandidaat"
Foto: © SC

Zondagavond sluiten Racing Genk en Standard de eerste Super Sunday van de nieuwe competitie af. Het duel wordt de eerste echte test voor beide clubs. Anele schat Standard alvast heel erg hoog in.

Door Robby Morren

Racing Genk zette de competitie netjes in met zes op zes en zeven gemaakte doelpunten. "Het is heel belangrijk om een goede start te maken", benadrukt Anele in een gesprek met onze redactie en daar slaagde Genk tot dusver in. "Tegen OH Leuven hadden we met 0-6 of 0-7 kunnen winnen."

De bekerwinnaar kan Standard verwelkomen met een goed gevoel. "Onze eerste twee wedstrijden zorgen alleszins voor veel vertrouwen in de groep." Hier en daar was een kritische noot te horen na de nederlagen tegen Malaga en Anderlecht. "Die 6 op 6 hadden we nodig. Dit zorgt voor een boost met het oog op Standard maar we moeten heel hard blijven werken", aldus de verdediger.

Titelkandidaat

Standard is misschien wel dé ploeg-in-vorm en veegde Lierse vorige week met 3-0 van de mat na een indrukwekkende eerste helft. Anele ziet in de Luikenaars een grote concurrent in de strijd om de titel. "Standard heeft een heel goed team, heel veel kwaliteit. Zij zijn misschien wel de grootste titelkandidaat dit seizoen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties