Reactie Coosemans: "We konden hier een gouden zaak doen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Coosemans: "We konden hier een gouden zaak doen"
Foto: © SC

Colin Coosemans kon gisteravond de nul houden in de erg saaie pot tussen Waasland-Beveren en KV Mechelen. De doelman stond pal op een knal van Cordaro en was achteraf teleurgesteld dat zijn ploeg niet met de drie punten thuis kon houden.

Sander De Graeve in Beveren

Colin Coosemans zag ook dat het een partij met weinig animo was. "Ja, wat wil je dat ik vertel? We hebben het goed gesloten kunnen houden en gaven niet veel kansen weg. Twee of drie kansen krijg je altijd te verwerken, dan moet je er natuurlijk staan als doelman dat is goed gelukt vandaag."

De doelman ziet de wedstrijd als een gemiste kans. "We konden ook eens de nul houden, dat is altijd tof als doelman. Het is heel jammer dat we hier niet scoren en maar een punt pakken. Met drie punten sluit je meteen aan naar boven toe en nu nemen we toch niet direct afstand. We konden hier een gouden zaak doen. We blijven ongeslagen, maar winnen niet. Het blijft een dubbeltje op zijn kant."

Waasland-Beveren speelde erg voorzichtig. "We wouden er een wedstrijd van maken en niet zoals tegen Brugge na drie minuten al tegen een achterstand aankijken. Dit keer lieten we ons niet verrassen in die eerste minuten. In het begin ging het stroef, maar we kwamen steeds beter in de match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties