Reactie Pedersen: "Stond op een eiland"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Pedersen: "Stond op een eiland"
Foto: © SC

Nicklas Pedersen kon zijn eerste doelpunt scoren voor AA Gent tegen Anderlecht, maar was vooral teleurgesteld. Hij vond dat het spel van Gent na de goals van Anderlecht niet meer op niveau was.

Sander De Graeve in Anderlecht

Pedersen was niet te spreken over de nederlaag. "Het was een stomme nederlaag. We hadden de match onder controle en dan geven we zomaar een goal weg. Daarna valt alles uit elkaar bij ons. Ik heb er geen verklaring voor, dat zou niet mogen gebeuren gewoon omdat zij scoren. Het is een erg grote ontgoocheling."

Nicklas Pedersen was ook niet tevreden over het aantal keren dat hij aangespeeld werd. "Ik kreeg de bal niet genoeg, volgens mij. Wanneer ik de bal had zwierven El Ghanassy, Neto en Soumahoro echt goed rond mij en dan had ik gevoel dat we echt speelden. Na de goals van Anderlecht stond ik veel te veel op een eiland en kwam dat er niet meer uit. Wanneer we dan in de problemen kwamen zochten we te veel de lange bal."

De spits kon wel zijn eerste doelpunt scoren, een intikkertje na een schot van Dejaegere. "Het is goed dat ik scoor en die nul van de tabellen veeg, maar we schieten er niets mee op. Ik kwam er ook nog dichtbij met een kopbal op de lat. Brecht is goed ingevallen met veel energie. Het is een goeie speler, ik kijk ernaar uit om meer met hem samen te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties