Wie haalde het team van de week?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 27 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook op speeldag drie waren onze redacteurs aandachtig in het stadion aanwezig. Voor drie spelers betekent het hun tweede selectie. Ontdek snel wie ons kon overtuigen.

In doel vinden we de eerste van onze primussen die al voor de tweede maal het team halen. Eiji Kawashima was opnieuw van levensbelang voor Standard. Net als tegen KV Mechelen kon de Japanner enkele haast gemaakte goals verijdelen bij een 0-1 stand.

Voor de Japanse goalie vinden we zijn ploegmaat Kanu, die stevig en secuur verdedigde. Ook Oussalah met zijn goeie aanvallende impulsen verdient de selectie. Ook hij steekt al zijn tweede basisplaats in het team van de week op zak. Laurens De Bock is onze derde en laatste verdediger. Hij herpakte zich fenomenaal op zondag na een dramatische wedstrijd van donderdag.

Op het Gentse middenveld was Asare één van de weinigen die na de eerste goals van Anderlecht niet verzoop. De nieuwkomer, die doorgaans linksachter staat, was erg sterk in zijn centrale rol. Henkens speelde, ondanks een misser voor doel, een opmerkelijke wedstrijd tegen zijn ex-club.

Het was de avond van Remacle, ook voor de tweede maal in ons elftal, in het Guldensporenstadion, of toch bijna. De vleugelspits wervelde en tekende voor één goal en twee assists. De reden dat het niet zijn avond werd staat in ons team voor hem en heet Santini. De aanvalsleider van Kortrijk bezorgde zijn team een punt met een hattrick.

Verder hebben we nog Ezekiel, die het snelste doelpunt uit de geschiedenis van onze competitie maakte. De hele wedstrijd was hij een vat vol energie en werklust. Conte staat op rechts in ons team. Hij trok tegen Club Brugge na zijn goeie prestatie tegen PSV de lijn door.

Wie was volgens jullie de speler van de week? Laat het ons weten in de comments.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties