"Bij Feyenoord zullen ze achter Armenteros zijn vodden zitten"

"Bij Feyenoord zullen ze achter Armenteros zijn vodden zitten"
Foto: © SC

Samuel Armenteros maakt de overstap naar Feyenoord, zoveel is zeker. Demy de Zeeuw wenste hem op Twitter al veel succes bij zijn nieuwe club. En Antoine van der Linden, verdediger bij Heracles, geeft de Rotterdamse club nu al raad.

Van der Linden speelde nog samen met Armenteros. "Van jongs af aan wordt hij al gezien als een groot talent", aldus Van der Linden bij RTV Rijnmond. "Het ging hem altijd wat makkelijk af. Bij Feyenoord zullen ze ook achter zijn vodden aanzitten en dat heeft hij ook wel nodig. Als ze hem goed kunnen motiveren kan hij voor Feyenoord succesvol worden. Bij zo'n club krijg je als aanvaller regelmatig kansen. Dan hoop ik dat hij ze binnen gaat schieten en zich verder kan ontwikkelen."

Armenteros speelde tussen 2009 en 2012 bij Heracles. "De eerste jaren viel hij zo nu en dan in bij Heracles. Toen Bas Dost werd verkocht kwam hij samen met Glynor Plet in het elftal. Zijn enige verbeterpunt was dat hij aan de slag moest gaan met het afwerken. Hij kwam wel al vaak in scoringspositie, maar miste nog teveel kansen. In zijn laatste jaar heeft hij toch veel goals gemaakt voor Heracles, toen hij halverwege het seizoen naar Anderlecht ging."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties