Coach ontkracht speculaties: "Bale is geblesseerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Coach ontkracht speculaties: "Bale is geblesseerd"
Foto: © SC

Gareth Bale zal komend weekend niet aantreden met Tottenham op het veld van Crystal Palace tijdens het openingsweekend van de Premier League. André Villas-Boas ontkent alvast dat de blessure iets te maken heeft met een nakende overgang naar Real Madrid.

Het partijtje touwtje-trek tussen Tottenham Hotspurs en Real Madrid is nu al enkele weken aan de gang. De Koninklijke zou bovendien een ultiem bod van 110 miljoen euro hebben uitgebracht op de flankaanvaller. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Ondertussen mist Bale al zeker de competitie-opener van the Spurs bij Crystal Palace. Voor de tabloids meteen een aanleiding om de zaak verder uit te spitten. Weigert de Welshman te spelen om een transfer af te dwingen? André Villas-Boas is er alvast als de kippen bij om dat standpunt te ontkrachten. Voor de volledigheid: Bale kwam gisterenavond ook niet in actie met Wales tegen Ierland.

“Bale kampt met een voetblessure”, vertelt Villas-Boas. “Het duel tegen Palace komt dan ook te vroeg. Gareth lag, eerder ook al door een blessure aan de bil, zo goed als de volledige voorbereiding in de lappenmand. In zo’n geval is het niet opportuun om hem meteen voor de leeuwen te gooien”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties