Juve steekt Supercup zonder problemen op zak

Timothy Collard
| 23 reacties

Juventus heeft zondagavond zonder problemen de Italiaanse Supercup op zak gestoken. De Oude Dame bleek veel te sterk voor bekerwinnaar Lazio.

Juventus, met topaankoop Tévez in de ploeg, was vastbesloten om iets te tonen in de seizoensouverture. Na iets meer dan twintig minuten spelen opende Paul Pogba de score voor de Bianconeri, meteen goed voor de ruststand.

Vijf dolle minuten

Na de pauze besliste Juve de partij in vijf dolle minuten. Eerst verdubbelde Chiellini de score, twee minuten later scoorde Lichtsteiner en nog eens twee minuten later maakte Tévez er 4-0 van. Bij Lazio wisten ze niet wat hen overkwam en liepen ze de hele tweede helft achter de feiten aan.

Juventus lijkt na deze 4-0-overwinning meer dan klaar voor het nieuwe seizoen in de Serie A. Volgende week gaat de kampioen op de eerste speeldag op bezoek bij Sampdoria.