LIVE: APOEL maakt gelijk

LIVE: APOEL maakt gelijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem gaat op zoek naar een goede uitgangspositie tegen APOEL Nicosia. Wie zal het halen? Volg het hier LIVE op de voet.

EINDE: De ref maakt er een einde aan. Zulte Waregem liet in de slotfase na om een tweede goal te maken en kreeg het deksel op de neus.

90+1': Benachour krijgt geel.

89': GOAL voor de mannen uit Cyprus! Alexandrou lobt de bal na een fout van (of een fout op) D'Haene over een kansloze Bossut.

88': Opnieuw een kans voor Trajkovski. Nu krijgt hij de bal uit de kluts, maar besluit naast.

86': Davy De fauw bereikt Trajkovski met een mooie kruispass. Het schot van de Macedoniër zoeft naast de kooi van Pardo.

84': De ref blijft alle twijfelgevallen in het voordeel van APOEL fluiten.

79': Charalambides OUT - Alexandrou IN

76': Twee kansen op korte tijd voor onze vrienden uit Cyprus. Eerst houdt Duplus goed Benachour af, daarna kan Oliveira Franco na slecht wegwerken knallen uit de tweede lijn. Zijn schot mist gelukkig voor Essevee alle richting.

73': Hazard OUT - Trajkovski IN 

73': Sheridan OUT - Budimir IN

71': Ondertussen weer twee hete standjes aan de overkant. Gelukkig voor Zulte Waregem kan er niemand van APOEL echt afdrukken.

69': Weer kon Hazard afspelen naar Conté, maar hij besluit het zelf te proberen en loopt zich vast.

67': Hazard toont even wat een werkmier hij is, maar Conté doet te weinig met zijn pass. Hij blijft daarna wel doorjagen op de bal.

65': De druk is nu van APOEL. Eerst bijna Sheridan, daarna via D'Haene een nieuwe corner. Besluit van de actie: een schot voorlangs van Guilherme. 

61': Sheridan heeft plots wat ruimte, maar knalt op de paal. Hier komt Essevee opnieuw heel goed weg. 

60': Tiago Gomes OUT - Selim Benachour IN 

57': Hazard tot bij Naessens, die de doelman omspeelt en scoort. Hij was echter al even afgevlagd en krijgt een gele prent als bedankje. Het zal heel erg nipt geweest zijn, maar we zaten er te ver van om met zekerheid ja of nee te kunnen zeggen. 

53': Conté listig tot bij Skúlason, maar zijn bal gaat naar een penaltypunt zonder Waregemnaar.

46': Meteen is APOEL gretig. Sheridan tot bij Oliveira, die over schiet. Wel meteen opletten geblazen voor de thuisploeg!

RUST: 1-0 voor Zulte Waregem

45'+1: Zulte Waregem komt goed weg. Duplus kan een bal nog net keren voor de voeten van Oliveira.

45': Even totaalvoetbal van Essevee, dat uiteindelijk tot bij Naessens geraakt

42': APOEL komt weer enkele keren opzetten, maar meer dan corners of een mislukte trap van Guilherme puurt het daar niet uit.

38': En uit de corner volgt via Hazard - Conté - Hazard - Conté een nieuwe hoekschop. Essevee met de druk, maar de kopbal van Leye is hoog over uiteindelijk.

37': Leye zet zich sterk door op rechts en met een gelukje komt de bal bij Hazard. Die kan afleggen naar Conté, maar trapt zelf. Via het blok uiteindelijk corner.

36': Bal van Leye op Naessens, maar te hard en het nummer 14 kan niet binnenhouden. We kabbelen stilaan richting rust. 

35': Malanda krijgt een trap en blijft even liggen. Het spel ligt even stil.

34': Na een leuke aanval van Essevee over diverse stations kapt Conté zich uiteindelijk vrij. Zijn schot zeilt ver naast, maar hij krijgt wel een open doekje van de thuisfans.

31': Vlotte aanval APOEL, maar de bal dwarrelt uiteindelijk voorlangs.

29': Malanda met een leuke dribbel en pass tot bij Conté, die iets te lang wacht en dan Naessens bereikt. Die tikt af, maar richting niemandsland en weg kans.

26': Alweer een corner voor de thuisploeg. Hazard kan bijna Naessens bereiken, maar er zitten wat Cypriotische hoofden tussen. De trommels van Essevee gaan ondertussen voor het eerst in zes minuten wat stiller.

24': Aloneftis zet zich knap door op de linkerflank tussen twee man, maar meer dan een corner puren de Cyprioten er uiteindelijk niet uit. De kopbal van Morais die daaruit voortkomt wordt door Bossut in de benedenhoek gepakt.

21': DOELPUUUUUNT Zulte Waregem ... En de corner levert uiteindelijk op. Verboom kapt twee man uit en bedient Hazard. Die zet scherp en mooi voor, aan de tweede paal heeft Malanda maar binnen te tikken.

20': Naessens op de rechterflank haalt er een corner uit.

15': Bijna weer Sheridan, maar Duplus haalt er nog de angel uit met een tackle. Gelukkig op de bal, want hij was de laatste man.

13': De thuisploeg komt er eens uit, maar de bal op Leye is - alweer - iets te hard. 

10': Gevaarlijk standje voor de doelmond van Bossut. Hij wordt gelobt, maar Duplus weet de bal nog half weg te sliden. Sheridan is in de herneming niet doeltreffend en krijgt ook de voet tegen.

8': De eerste corner is voor APOEL. De bal komt voor de voeten van Oliveira, maar die knalt hoog over.

5': Essevee dreigt twee keer schuchter, maar de voorzetten komen er niet goed uit.

1': Zulte Waregem begint aan de wedstrijd vol goede moed. Conté wordt al na 20 seconden een eerste keer onder de zoden gestopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties