Fernandez: "Verwacht Privat vandaag of morgen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Fernandez: "Verwacht Privat vandaag of morgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De onderhandelingen tussen Sloan Privat en AA Gent blijven maar aanslepen. Victor Fernandez wil de spits er zo snel mogelijk bij. Hij verwachtte hem deze week al.

Sander De Graeve in Gent

"Ik dacht dat hij deze week zou komen", aldus Fernandez. "Vandaag of morgen verwacht ik hem, want daarna is de week al voorbij." Volgens de Gentse oefenmeester kan Privat de ploeg veel bijbrengen. "Het is een totaal ander type speler dan wat we momenteel hebben. De scoutingsrapporten zijn erg lovend."

Puur een back-up voor Pedersen wordt de spits niet. "Hij is compatibel met Pedersen. Het is een echte diepe spits die steeds de diepte zoekt. Mboyo kwam meer in de bal. Privat is erg krachtig, competitief en heel sterk met het hoofd. Op elke positie zal echter steeds de beste spelen, het maakt voor mij niks uit hoeveel een speler gekost heeft."

Wie dan in de punt moet spelen blijft een zorg voor later. "Ik zie hem hier voorlopig nog niet rondlopen", lacht Fernandez terwijl hij door het raam tuurt. "De wedstrijd tegen Brugge komt sowieso te vroeg, zelfs indien hij hier maandag al stond. Hij zal topfit zijn, maar moet eerst en vooral de competitie leren kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties