Reactie Coosemans boos: "Dit is beschamend"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Coosemans boos: "Dit is beschamend"
Foto: © SC

Colin Coosemans was bijzonder boos na de nederlaag tegen Lierse. De doelman zag dat de vechtlust ontbrak en roept zijn ploegmaats op om voor de spiegel te gaan staan. "Zelfs Barcelona komt nergens zonder vechtlust."

Door Robby Morren

Jullie verloren maar jij keepte wel een prima wedstrijd.

"Ja, maar daar koop je niets mee. Dan is het nog beter dat ik twee keer in de fout ga maar dat we dan wel met 2-3 winnen. Die drie punten hebben we nu nodig en daar moet alles voor wijken. Dan maakt het individuele niet veel uit."

De teleurstelling is groot in de ganse groep.

"Zeker en vast. We moeten nu de puntjes op de i zetten. Vorig seizoen zijn we in eerste klasse gebleven omdat we heel veel vechtlust getoond hebben en die vechtlust zag ik niet terug. Op Charleroi knokten we nog terug na een achterstand maar tegen Anderlecht gingen de kopjes naar beneden toen we op achterstand kwamen. Tegen Lierse had de coach ons gewaarschuwd maar als je dan toch nog zo slap blijft voetballen, dan kan je geen enkele wedstrijd winnen."

Vreemd, want jullie vorige wedstrijden waren toch goed.

"Inderdaad, maar sommige jongens moeten zich toch eens in vraag stellen. Vorig seizoen stelde iedereen zich elke week in vraag en iedereen was elke week klaar om 90 minuten te vechten. We wisten van onszelf dat we niet de beste ploeg hadden maar nu geloven we soms dat we veel beter zijn dan we eigenlijk zijn. Dan mag je nog Barcelona of Real Madrid zijn, zonder vechtlust kom je nergens. Het is beschamend dat we dit de club, de supporters en onszelf aandoen. De fans verdienen dit ook niet. Zij waren talrijk opgedaagd, we moeten hen aan onze kant krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties