Reactie Matthys: "Steun fans deed me plezier"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Matthys: "Steun fans deed me plezier"
Foto: © SC

Bergencoach Enzo Scifo hield Tim Matthys tegen Standard op de bank, iets wat hem niet in dank werd afgenomen door de thuisaanhang. Omdat het voor geen meter liep bij de Draken, werd de Oost-Vlaming - onder luid gejuich - toch nog ingebracht. Ook hij kon echter het tij niet keren.

Marc Van Den Noordgaete in Bergen

"De steun van de fans deed me plezier", steekt Matthys van wal. "Ik ben hier al mijn vierde seizoen en de supporters kennen me dus goed. Nu het wat moeilijker gaat, doet hun steun me dan ook plezier. Het geeft me ook vertrouwen om verder te werken en opnieuw een plaats in de basis af te dwingen."

Inhaalbeweging

De Oost-Vlaming kon echter tegen Standard het tij niet keren, en dus staat Bergen allerlaatste met één schamel puntje. "We zijn echter slechts vijf speeldagen ver, maar het is nog te vroeg om over een crisis te spreken", klinkt het. "Toch is het best dat we een inhaalbeweging maken, om - zoals Cercle Brugge vorig seizoen - niet achter de feiten aan te lopen."

Waasland-Beveren

"Volgende week in het nieuwe stadion van AA Gent wordt het alweer een moeilijke opgave voor ons", beseft de ex-speler van de Buffalo's nochtans. "Maar daarna spelen we thuis tegen Waasland-Beveren, tegen hen moeten we zeker de drie punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties