Reactie Tshimanga: "De coach was kwaad"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Tshimanga: "De coach was kwaad"
Foto: © SC

Robby Morren in Genk

"We hadden veel kansen om de score nog uit te diepen maar we maakten voortdurend de verkeerde keuzes in de laatste twintig meter. Wat we in de eerste helft brachten, was ook niet genoeg. De coach was kwaad tijdens de rust."

Tshimanga leverde bijna een assist af op Buffel maar Mertens keerde de bal nog voor de lijn. "Ik wilde eigenlijk op doel trappen maar ik raakte de bal verkeerd", lachte de verdediger.

Hyland trad zijn ploegmaat bij. "We hebben voldoende kansen gehad maar ze niet afgemaakt." De Trinidadiaan kreeg Camus naast zich en moest vooral verdedigend werk opknappen. "Ik moest de balans in het team houden en veel defensief werk opknappen."

Hafnarfjordur

Donderdag moet Genk alweer aan de bak. Dan wacht de terugwedstrijd tegen Hafnarfjordur, nadat Genk de heenwedstrijd met 0-2 won. "We wonnen in Ijsland maar we mogen hen zeker niet onderschatten. We moeten proberen om het vanaf het begin van de wedstrijd af te maken", stelt Hyland. Ook Tshimanga wil niet van onderschatting weten. "We hebben een grote stap gezet maar de match moet gespeeld worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties