Transfergeruchten van de dag: Alderweireld naar Spanje?

Transfergeruchten van de dag: Alderweireld naar Spanje?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Lierse blijft zich roeren op de transfermarkt. Nu heeft het ook William Owusu op het oog. Hij test op dit moment op het Lisp in een proefperiode. Meer weten? KLIKKEN!

Oostende kondigde meteen drie nieuwelingen aan. Wie dat naast Lukaku en Canesin, de verwachte namen, nog was, kan u HIER nalezen.

Ook Club Brugge spoort in de slotfase van deze zomermercato nog naar versterking. Zo zou blauw-zwart interesse tonen in Waldemar Sobota, de Pool die met Slask verantwoordelijk was voor de Europese uitschakeling van de Bruggelingen. (lees HIER) Ook de naam van Standardspeler Paul-José Mpoku circuleert overigens in de wandelgangen van het Jan Breydelstadion. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Wesley Yamnaine is komt dan toch niet naar Bergen. De verdediger was op proef, maar komt uiteindelijk toch niet. Dat bevestigde sportief directeur Dimitri Mbuyu aan Voetbalkrant.com. Lees het artikel HIER.

Nqobizitha Masuku is op proef bij de beloften van Club Brugge. De 20-jarige Zimbabwaanse middenvelder werd eerder al eens getest en doorgestuurd bij Cercle Brugge. 

Over doorgestuurde testers bij Cercle Brugge gesproken: Malaury Martin zou het weliswaar goed gedaan hebben in een beloftenwedstrijd voor de Vereniging, maar te defensief ingesteld zijn. Groen-zwart wil een box-to-boxspeler.

Er is interesse voor Hamdi Harbaoui. Raakt Lokeren zijn goudhaantje kwijt in de laatste rechte lijn voor de transferdeadline? Lees HIER het hele verhaal.

Chelsea heeft Willian nu helemaal beet. De Braziliaan komt over van Anzhi en gaat op Stamford Bridge de concurrentie aan met onder meer Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Meer weten? Neem HIER dan een kijkje.

Ook Schalke 04 haalde een nieuwe speler binnen. Dennis Aogo speelt een jaartje op huurbasis in de Veltins Arena, waarna Die Königsblauen de kans krijgen om hem definitief over te nemen van Hamburg. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Manchester United zou dicht bij een akkoord staan met Marouane Fellaini, maar de Engelse kampioen heeft ook verregaande interesse voor Mesut Özil. Het valt wel nog te betwijfelen of Real Madrid van plan is om de Duitse international van de hand te doen.

De buur van United, City, zou dan weer bijna een broodnodige verdedigende versterking binnenhalen. Martin Demichels moet de blessures van Vincent Kompany en Matija Nastasic opvangen bij The Citizens.

De transfer van Demichelis zou op zijn beurt dan weer een mogelijk vertrek van Toby Alderweireld bij Ajax kunnen inluiden. De Rode Duivel zou namelijk het vertrek van de Argentijn moeten opvangen bij Atlético.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties