Bale vandaag (of morgen) naar Real Madrid: de voortekenen

Bale vandaag (of morgen) naar Real Madrid: de voortekenen
Foto: © SC

Gareth Bale is een speler van Real Madrid. Het is nog wachten op de bevestiging van de verhuis, maar geen kat twijfelt aan de intenties van de flankaanvaller. Voetbalkrant.com zet de feiten op een rijtje.

Door Cédric De Volder

Gareth Bale domineert nu al weken – en zeg eigenlijk maar maanden – de voetbalmedia. De flankaanvaller wil naar Real Madrid, maar Tottenham Hotspur hield al die tijd het been stijf. Ook Voetbalkrant.com is zeker van het feit dat de Welshman eerstdaags wordt voorgesteld in Santiago Bernabeu. Waarom? Dat kom je in volgend overzicht te weten.

Eerst en vooral was er natuurlijk de ongelooflijke flater van Adidas. Het sportmerk beheert de webshop van Los Blancos. Vorige week kampte Adidas immers met een verstrooide medewerker. De arme ziel bood het shirt van Gareth Bale – met rugnummer elf – aan in de online-winkel. Het duurde dan ook maar enkele minuten vooraleer de hele wereld de foto kon aanschouwen. The Spurs probeerden de zaak nog in de doofpot te steken, maar die moeite was eigenlijk nergens voor nodig.

Real Madrid maakt er een gewoonte van om een grote vis voor te stellen in Santiago Bernabeu. Onder meer David Beckham, Zinedine Zidane en Cristiano Ronaldo werden in het verleden op die manier gepresenteerd aan de fans. Het podium voor Gareth Bale staat dan ook al klaar. Momenteel wordt er verwacht dat de Welshman – die al enkele dagen niet komt opdagen voor de oefensessies in Londen – dit weekend  het podium zal worden opgeleid.

En dan is er tenslotte André Villas-Boas. De Portugese veldheer van Tottenham leek de voorbije dagen de enige die nog geloofde dat het goudhaantje ook op drie september nog in Groot-Brittannië zou vertoeven. Maar ook aan dat verhaaltje komt een einde. Op de persconferentie, naar aanleiding van het Europese duel tegen Dinamo Tbilisi, liet de oefenmeester weten dat de transfer wellicht voor vandaag of morgen is. Misschien wel het belangrijkste teken aan de wand?

En dan zwijgen we nog over de transfergekte die momenteel op White Hart Lane lijkt te vertoeven. The Spurs zijn de laatste dagen wel erg actief op de transfermarkt. Tottenham betaalde al zo'n slordige veertig miljoen euro voor Vlad Chiriches en Erik Lamela. En ook Christian Eriksen zou op weg zijn naar Londen. Waar komt al dat geld opeens vandaan? U mag één keer raden...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties