Reactie De Camargo: "Moest er inderdaad twee maken"

De Camargo: "Moest er inderdaad twee maken"
Foto: © SC

Standard ging vlot voorbij FC Minsk met 3-1. Kapitein Igor De Camargo was erg belangrijk met een goal en een assist, maar liet in de tweede helft een opgelegde kans liggen. Hij werd ook voor het eind van het veld gehaald.

Sander De Graeve in Luik

De Camargo stelde meteen gerust. "Het waren maar wat krampen, niets ernstigs. Het gaat wel." De spits eiste vooral in de eerste helft een hoofdrol op, maar had na de koffie een tweede keer moeten scoren. "Ik ben tevreden met mijn goal en mijn assist, maar het moesten er inderdaad twee zijn."

"We hebben alvast de tegenstand niet onderschat. Het ging nog steeds om de kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League hé. We waren goed geconcentreerd en konden meteen twee maal scoren en het ticket voor de groepsfase op zak steken."

Het publiek, dat is nog steeds wild van de teruggekeerde Braziliaanse Belg. "Het doet deugd om voor zo'n publiek te spelen." Het Standard van zijn eerste passage met dat van nu vergelijken vindt hij moeilijk. "Het zijn twee verschillende tijdperken. Toen hadden we andere kwaliteiten dan nu, maar ik denk dat beide teams evenwaardig zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties