Feyenoord op de knieën, Vertonghen beleeft rustige avond

Feyenoord op de knieën, Vertonghen beleeft rustige avond
Foto: © SC

Feyenoord is er niet in geslaagd om Kuban Krasnodar te wippen in de laatste voorronde van de Europa League. Jan Vertonghen had dan weer geen problemen met Dinamo Tbilisi.

Feyenoord ging vorige week verrassend met 1-0 onderuit bij het Russische Kuban Krasnodar. De Rotterdammers, met Samuel Armenteros in de basis, hoopten het klusje dan maar te klaren in De Kuip. Maar dat scenario draaide eventjes anders uit.

Het begon nochtans goed voor de Nederlanders. Graziano Pellè wiste de heenwedstrijd al uit na zeven minuten, 1-0 en alles te herdoen. Ivelin Popov en Gheorghe Bucur beslisten echter anders over het lot van Feyenoord.

Bij Tottenham Hotspur begon enkel Jan Vertonghen – als enige Belg tenminste - in de basiself. De verdediger kende een rustige avond tegen het onmondige Dinamo Tbilisi. Het werd 3-0 op White Hart Lane, nadat the Spurs vorige week al wonnen met 0-5 in Georgië. Moussa Dembelé kreeg ook nog speelminuten van André Villas-Boas, terwijl Nacer Chaldi rust kreeg.

Fiorentina verloor vanavond in het eigen Stadio Artemio Franchi van Grasshoppers Zürich (0-1), maar stoot toch door naar de poules. De Italiaanse paarshemden wonnen de heenwedstrijd immers met 1-2 en kwalificeren zich op basis van de gescoorde doelpunten op verplaatsing. Voor Sasha Iakovenko was zelfs geen plaats in de kern van Fiorentina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties