Vanden Stock: "Toch wat schrik voor rammelingen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Vanden Stock: "Toch wat schrik voor rammelingen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht zit deze avond in pot 4 voor de loting van de Champions League en mag dus enkele kleppers tegemoet zien. Roger Vanden Stock zit dan ook met een dubbel gevoel: "Blij, maar ook met schrik", aldus de voorzitter in HLN.

"Ik zie dat er een groep met Barcelona en PSG mogelijk is, met daarbovenop uit de derde pot Champions League-finalist Dortmund of Manchester City", zegt Vanden Stock in de krant. "We spelen de Champions League, dan weet je dat het zeker niet gemakkelijk kan zijn. Maar deze keer zijn er groepen mogelijk waarin niet één van de drie tegenstanders haalbaar is. Als we uit de derde pot geen club trekken die haalbaar is, zullen we het zeer moeilijk hebben."

"Er zit bij mij toch een beetje schrik in. Maar in de eerste pot zitten ook Porto en Benfica. Als je één van die clubs krijgt in combinatie met Moskou uit de tweede pot en Basel, Galatasaray of Olympiakos uit de derde pot, dan wordt het haalbaar. Maar de kans dat je zo'n groep krijgt, is klein. Je moet niet dromen."

Vanden Stock zit dan ook met een ei. "Bij de spelers zijn er daarom die zeggen: geef ons Manchester United, Barcelona, Real Madrid of Bayern München - en uit de andere potten nog twee groten. Maar ze zijn tegelijk bang om rammelingen te krijgen en dat ben ik als voorzitter ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties