Labyad zegt sorry en wil terug naar PSV

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Labyad zegt sorry en wil terug naar PSV
Foto: © SC

Zakaria Labyad trok vorig seizoen van PSV naar Sporting Lissabon. Zijn transfer maakte heel wat ophef. Nu de financiële crisis bij Sporting verder woedt mag hij weg. Hij bood intussen zijn excuses aan bij PSV en wil dolgraag terug naar de lampenclub.

"Ik heb een verkeerde keuze maakt’, aldus Labyad in Voetbal International. "Ik dacht dat ik er al klaar voor was. Ik kon een prachtig contract tekenen bij een club die de halve finale van de Europa League had gehaald, maar na een jaar in het buitenland moet ik concluderen dat ik te vroeg ben vertrokken."

Labyad vertrok bij PSV na heel wat juridisch getouwtrek met slaande deuren voor amper één miljoen euro. "Het is een lastige situatie. Een terugkeer naar Nederland is het beste. Ik moet weer gaan voetballen en mezelf weer gaan ontwikkelen. Ik mis Nederland ontzettend. In Lissabon ben ik tot het besef gekomen dat ik heel veel aan PSV te danken heb en dat ik me niet netjes heb opgesteld."

Het is nog maar de vraag of ze bij het vernieuwde PSV liggen te wachten op de komst van Labyad. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan Marcel Brand. Hij zei me dat hij me nog steeds als een goede voetballer ziet, maar dat er veel is gebeurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties