"Gat met de top dit seizoen dichten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
"Gat met de top dit seizoen dichten"
Foto: © SC

Tottenham Hotspur is dezer dagen enorm actief op de transfermarkt. Moussa Dembélé zou wel eens het slachtoffer kunnen worden van al dat geweld. "Het is logisch dat er concurrentie is bij een topclub."

Tottenham haalde met Erik Lamela en Christian Eriksen nog twee extra speerpunten voor het al druk bevolkte middenveld. Moussa Dembélé, vorig seizoen nog één van de sterkhouders op het Londense middenveld, zal alleszins uit zijn pijp moeten komen. “Het is toch logisch dat er concurrentie is bij een topclub”, vraagt de Rode Duivel zich luidop af in Het Nieuwsblad.

“Het is duidelijk dat Tottenham naar de top wil”, gaat de ex-speler van AZ en Fulham verder. “En dat wil ik ook. Wat ik van de transfer van Eriksen vind? We konden iemand gebruiken die kansen kan creëren voor de spitsen.”

Ook Jan Vertonghen is het eens met de uitlatingen van zijn landgenoot. “Vorig seizoen was Gareth Bale de man die voor het verschil moest zorgen. Ik heb de indruk dat Tottenham dit seizoen sterker en onvoorspelbaarder zal zijn.”

The Spurs schuwen zelfs de hoge toon niet. Is een titel mogelijk voor ‘het eeuwige kneusje’? “We hebben ingekocht om mee te doen voor de gouden plak”, besluit Vertonghen. “We zijn in staat om het gat met de echte top te dichten. Tottenham moet op termijn een vaste waarde worden in de top vier.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties