Vossen: "Hij viel met zijn volle gewicht op mijn knie"

Marc Van Den Noordgaete
| 3 reacties
Vossen: "Hij viel met zijn volle gewicht op mijn knie"
Foto: © SC

KRC Genk verspeelde niet alleen twee dure punten bij Charleroi, bovendien liep kapitein Jelle Vossen een knieblessure op na een contact met zijn Waalse collega Ederson. De ernst daarvan moet na een scan blijken.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

"Er was geen sprake van een duel, Ederson viel gewoon met zijn volle gewicht op mijn knie", aldus een hinkende Vossen na de wedstrijd. "Ik hoorde iets kraken en dan weet je natuurlijk dat er iets aan de hand is en je niet meer verder kan."

Scan

Of de kruisbanden geraakt zijn is niet duidelijk, want ook de clubdokter kon geen uitsluitsel geven. "Morgen maandag ga ik onder de scan en dan zal blijken wat de aard van de blessure is. Hopelijk is het vingers kruisen en valt het dus mee", zuchtte de Rode Duivel.

Camus

Niet alleen Vossen viel overigens uit, ook Fabien Camus bleef na de rust met wellicht een hersenschudding in de kleedkamer. "Ik heb een klap gekregen in het begin van de wedstrijd, alles draaide weg, ik wist zelfs niet meer wat er werd gezegd in de kleedkamer", klonk het. "Enkele dagen rust zullen evenwel moeten volstaan."  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties