KV Kortrijk-preses: "Pas om middernacht ben je helemaal klaar"

KV Kortrijk-preses: "Pas om middernacht ben je helemaal klaar"
Foto: © SC

KV Kortrijk haalde vandaag Elimane Coulibaly binnen. Voorzitter Joseph Allijns liet in een gesprek met Voetbalkrant.com echter nog ruimte vrij voor mogelijk nog een ultieme versterking: "Het is pas gedaan om middernacht", aldus de preses

Met Coulibaly heeft Allijns alvast er een sterke targetspits bij die de concurrentie met Santini kan aanscherpen. "Het wordt drummen vooraan", beseft Allijns. "Binnen onze mogelijkheden hebben we ons best gedaan om ons te versterken. We hebben ook Chanot verloren met een zware blessure, maar in de plaats hebben we een beloftevolle jongere van Anderlecht aangetrokken met Michael Heylen. En met Coulibaly hebben we een gouden zaak gedaan."

Op de vraag of Kortrijk nu klaar is, wou Allijns nog niet bevestigend reageren. "Dat is relatief. Pas om middernacht kan je zeggen dat we helemaal klaar zijn. In die laatste uren kan er altijd nog iets gebeuren. De markt is op dit moment zodanig in beweging dat er altijd nog iets kan passeren. We hebben ook nog twee jongens waar we een oplossing voor moeten zoeken", liet hij weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties