Proto: "100% zeker dat de bal niet over de lijn was"

Proto: "100% zeker dat de bal niet over de lijn was"
Foto: © SC

Het was een frustrerend avondje voor Silvio Proto aan de Gaverbeek. De doelman moest zich vier keer omdraaien en evenveel keer kon hij er niets aan doen. "Tien goals in zo'n tijdspanne is teveel voor Anderlecht", benadrukte hij.

Vooral de tweede goal van Skulason was een reden tot frustratie bij Proto. "Die goal had nooit toegekend mogen worden", vond Proto. "Honderd procent zeker dat die bal niet voorbij de lijn ging! Dat hij daarna nog binnen gaat, maakt niet uit, want de scheidsrechter had al gefloten en iedereen stopte met spelen. In Engeland hebben ze doellijntechnologie. Waarom kan dat hier niet?"

Daarnaast waren er ook de drie doelpunten op stilstaande fase. "Dat kunnen we de scheidsrechter niet verwijten. We pakken al tien doelpunten in zes wedstrijden. Dat is teveel voor Anderlecht. En als dat  op stilstaande fase gebeurt, is het een kwestie van concentratie."

Proto stopte wel de penalty van Hazard. "Maar als de bal dan een paar minuten later toch tegen de netten hangt, voel je het aan alsof je werk voor niets is geweest. Dat is frustrerend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties