Speler Geel eerlijk: "Antwerp hoort in eerste klasse thuis"

Speler Geel eerlijk: "Antwerp hoort in eerste klasse thuis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp verloor dit weekend punten tegen Geel, mede door een ondertussen tot in de Estse media gedeelde miskleun van een strafschopfase. Hannes Meeus van Geel was na de wedstrijd duidelijk: "Antwerp is een kandidaat voor de titel."

Door Dirk Pieters

"Antwerp is volgens mij een ploeg die in eerste klasse thuishoort. Er zijn weinig ploegen in België waar 10.000 supporters hun spelers 90 minuten zo aanmoedigen. Hoewel die van Geel zeker ook een pluim verdienen, natuurlijk. Maar toch: het Antwerppubliek maakt van den Bosuil een uniek stadion in België", begon Meeus zijn analyse.

"Maar ook sportief staan ze ver en hebben ze bewezen een kandidaat voor de titel te zijn.Ze hebben ons gedwongen om terughoudend te spelen. Wij hebben laten zien dat we sterk kunnen verdedigen en onze plaats in tweede klasse waard zijn."

En over de strafschopfase was de speler ook heel eerlijk: "We hebben geluk gehad. Op de beelden is te zien dat de fout buiten de zestien gemaakt wordt. Jammer voor de spelers van Antwerp, maar het was zeker niet de eerste keer dat we de neus aan het venster staken. Een punt dat dus met een beetje geluk komt, maar ik zou niet zeggen dat we het gestolen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties