RWDM Brussels moet sterkhouder laten gaan

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
RWDM Brussels moet sterkhouder laten gaan
Foto: © SC

RWDM Brussels moet het zonder Ibrahim Kargbo zien te rooien. De international van Sierra Leone groeide de voorbije weken uit tot een sterkhouder, maar is niet gelukkig in de hoofdstad.

Ibrahim Kargbo vroeg het Brusselse clubbestuur afgelopen maandag om zijn contract te laten ontbinden. De international van Sierra Leone voelt zich namelijk niet goed in Brussel. Dat meldt Het Nieuwsblad. Nochtans wist hij waaraan hij zich kon verwachten in ons land. De verdediger speelde eerder voor RWDM, FC Brussels en Charleroi.

Door het plotse vertrek van een sterkhouder schoot het clubbestuur van RWDM Brussels dan ook meteen wakker. De hoofdstedelingen trokken voor het sluiten van de markt dan ook nog twee spelers aan. Mahamoudou Kere komt het middenveld versterken. De ex-speler van onder meer Charleroi komt over van het Turkse Samsunspor.

Wesley Yamnaime moet het defensieve blok dan weer rechthouden na het vertrek van Kargbo. De 20-jarige Fransman werd opgeleid bij Parma en AS Roma en moet in de Belgacom League speelminuten verzamelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties