"Sfeer op Bosuil is echt uniek"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"Sfeer op Bosuil is echt uniek"
Foto: © SC

De Antwerp Ladies gingen gisteren met 0-3-onderuit tegen Heerenveen. Marlies Verbruggen kan zich echter neerleggen bij het verlies. "We hebben vandaag een lesje in efficiëntie gekregen."

Het vrouwenteam van Antwerp FC opende gisterenavond de BeNe League met een 0-3-verlies van Heerenveen. Het wedstrijdverslag kan je HIER nog eens nalezen. Marlies Verbruggen laat het kopje echter niet hangen.

“We hebben zeker al een les in efficiëntie gekregen”, aldus Verbruggen in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Maar we moeten ook toegeven dat Heerenveen over de hele match beter was. De foutjes moeten er in de volgende partijen uit. Al moet ik toegeven dat we onder de indruk waren van deze eerste partij.”

Niet alleen het voetbal van Heerenveen zorgde voor extra druk, maar vooral de sfeer op de Bosuil was ongezien. “We mogen wel stellen dat we dit nog nooit meegemaakt hadden. We hopen dat we ook de andere wedstrijden op zo’n enthousiast publiek kunnen rekenen. We zagen al wedstrijden van Antwerp en wisten wel ongeveer wat we mochten verwachten. De sfeer hier is echt uniek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties