Coentrao treurt niet na gemiste transfer: "Alleen Real Madrid telt nu"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Coentrao treurt niet na gemiste transfer: "Alleen Real Madrid telt nu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fabio Coentrao greep op transfer deadline day naast een transfer naar Manchester United. De Portugese linkachter moest de focus dus meteen verleggen en moet bij Real Madrid opnieuw de strijd aangaan met de Braziliaan Marcelo. Toch treurt de verdediger allesbehalve om de gemiste kans.

Coentrao leek in eerste instantie betrokken te worden in de deal met Gareth Bale. White Hart Lane leek dus zijn nieuwe bestemming te worden, maar uiteindelijk ging Manchester United zich met de zaken bemoeien. De overgang leek afgerond, maar uiteindelijk was United te laat en bleef de Portugees gewoon in Spanje.

“Er was inderdaad een mogelijkheid voor mij om naar Manchester United te gaan”, aldus Coentrao aan O Jogo. “Maar op dit moment ben ik nog steeds een speler van Real Madrid en is dat het enige dat telt.”

"Bewijzen dat ik mijn plaats bij Real dubbel en dik verdien."

De linkspoot moet bij De Koninklijke echter wel de strijd aangaan met de Braziliaan Marcelo, die vorig seizoen zowat onaantastbaar was. “Ik wil beter doen dan vorig jaar, ondanks dat ik al op een hoog niveau acteerde. Ik wil aan iedereen bewijzen dat ik mijn plaats bij Real Madrid dubbel en dik verdien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties