Wenger heeft het tij helemaal gekeerd voor zichzelf

Wenger heeft het tij helemaal gekeerd voor zichzelf
Foto: © SC

'Het kan verkeren', schreef Bredero. In het geval van Arsène Wenger is dat wel heel toepasselijk. De manager van Arsenal kreeg de afgelopen maanden bakken kritiek te slikken en was het mikpunt van spot. Nu kan hij echter rekenen op een nieuw contractvoorstel.

De bewerkte foto's die de spot dreven met Wenger waren schering en inslag de laatste maanden. De Fransman slaagde er immers maar niet in om met zijn berg geld een topaankoop naar The Gunners te halen. Op de laatste transferdag haalde hij tot ieders verbazing echter Mesut Özil weg bij Real Madrid, haalde hij de poulefase van de Champions League en won vier keer op rij.

Binnen de club was er nooit discussie over Wenger, maar de aanhoudende kritiek kon wel zijn tol gaan eisen. Wenger keerde echter eigenhandig de situatie en mag binnenkort rekenen op een nieuw contractvoorstel dat hem tot 2016 (dan is hij 20 jaar aan de slag bij de club) bij Arsenal zou houden. En de cijfertjes zijn hallucinant, want de oefenmeester zou daarbij 8,5 miljoen euro per jaar gaan opstrijken. In januari krijgt hij nog maar eens 45 miljoen euro tot zijn beschikking om een extra spits te gaan halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties