Verwachte zes bovenaan in tweede klasse

Verwachte zes bovenaan in tweede klasse
Foto: © SC

Na vijf speeldagen staan de zes favorieten mooi bovenaan het klassement. Eupen, misschien wel de sterkste club uit tweede klasse, maakte dit weekend haar favorietenrol helemaal waar met forfaitcijfers tegen Dessel sport, dat nu al twee zware nederlagen op rij wist te incasseren.

Ook Moeskroen deed een uitstekende zaak. Het versloeg Antwerp met het kleinste verschil en smeerde de Great Old zijn eerste nederlaag van het seizoen in de competitie aan. De oudste club van het land krijgt de bal de laatste weken maar niet tegen de netten.

Westerlo en Sint-Truiden, beide ex-eersteklasser, blijven het goed doen. Afgelopen weekend wonnen ze beiden met het kleinste verschil en tellen zo elf punten.  De Kanaries smeerden ook RWDM Brussels hun eerste nederlaag aan.

Onderaan heeft Heist zijn eerste driepunter beet. Het versloeg Hoogstraten met 2-1 en sprint zo meteen naar plaats dertien in het klassement. Visé blijft nu de enige ploeg in de Belgacom League met nul punten. Het scoorde tot op heden maar twee doelpunten en dat voor een club met veel ambitie.

Ook de trein van Lommel United geraakt maar niet op de rails. Het kwam weer niet verder dan een puntendeling en wist zo dit seizoen nog niet te winnen. Een magere drie op vijftien voor de Limburgse club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties