Over de grenzen: Het buitenlands nieuwsoverzicht

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Over de grenzen: Het buitenlands nieuwsoverzicht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voortaan bundelt de redactie het kleinere buitenlands nieuws in één artikel. Zo bent u in één oogopslag mee met wat er over de landsgrenzen zoal gebeurt. Kom zeker terug, dit artikel wordt voortdurend geüpdatet.

Manchester United-verdediger Phil Jones eist een geschreven verontschuldiging van Stuart Pearce. De voormalige beloftencoach van Engeland had gesuggereerd dat de verdediger zich te goed voelde om bij de beloften te spelen. "Hij wist de reden van mijn onbeschikbaarheid", aldus Jones.

Nog ruzie in Engeland. Gary Lineker vond de passing bij Engeland "verschrikkelijk" en had kritiek op het feit dat Michael Carrick, "onze beste passer", op de bank zat. Bondscoach Roy Hodgson is in zijn gat gebeten: "Ik denk niet dat elke partij die Lineker speelde zo fantastisch was."

Hodgson: "Niet elke match van Lineker was zo fantastisch"

De oplossing ligt misschien bij Everton. Volgens coach Martinez zal Gareth Barry bij de Toffees een terugkeer naar de Engelse nationale ploeg kunnen forceren.

In Nederland moet PSV het enkele weken zonder Rekik doen. De verdediger, die ook in actie kwam in de dubbele confrontatie met Zulte Waregem, heeft last van een enkelblessure.

Ierland mag op zoek naar een nieuwe coach. Trappatoni trapte het namelijk af na de 1-0 nederlaag tegen Oostenrijk. Volgens diverse media staan Roy Keane en Martin O'Neill met stip op het lijstje van de Ierse bond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties