Berrier: "Ik koos niét voor het geld"

Berrier: "Ik koos niét voor het geld"
Foto: © SC

Franck Berrier verruilde op de laatste dag van de zomermercato Zulte Waregem voor Oostende. De spelmaker ontkent dat hij voor het geld koos. Hij wil, net als met Essevee, een mooi sprookje schrijven in het Albertpark.

Dat Berrier voor promovendus KV Oostende koos, deed toch enkele wenkbrauwen fronsen. De middenvelder zelf heeft daar een logische verklaring voor. “Er was geen aanbieding die me passioneerde, tot Oostende kwam. Zulte Waregem is ook een familiale club, maar hier gaat het er nog warmer aan toe”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

De Fransman ontkent ook dat hij voor het geld zou gekozen hebben met zijn overstap naar de kustploeg. “Hoe zou dat kunnen? Ik word uitgeleend, ik wilde immers niet het risico nemen om mee naar tweede te zakken. Als dat gebeurt, keer ik terug. Als we ons redden dan blijf ik twee jaar langer. In dat contract zitten ook geen speciale premies.”

Dit jaar concentreert Berrier zich op het behoud met KVO, maar de spelmaker durft zijn ambities voor volgend seizoen nu al uit te spreken. “Dit seizoen zal moeilijk worden, dat klopt. Maar ik denk dat we ons kunnen redden, om dan vanaf volgend seizoen voor plaats 7 of 8 te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties